Robbie Williams

Vandaag hebben wij gelukwensen gekregen van Robbie Williams, de wereldberoemde zanger, vroeger bekend van Take That en nu van zichzelf.

Het gebeurde niet op het podium. Waarbij Robbie door de microfoon riep: “By the way, congratulations Wim and Marie with your beautiful baby!” en het hele Koning Boudewijnstadion in een uitzinnig applaus losbarstte. Neen.

Het gebeurde ook niet bij ons thuis. Robbie kwam niet op visite met zijn vrouw en zijn bodyguards, waarbij hij zijn speculoosje in zijn bakje koffie doopte en verklapte dat hij onze Roos de mooiste en liefste baby vond die hij ooit had gezien.

Het gebeurde op de radio.

Ik had Robbie Williams aan de lijn voor een gesprekje over muziek. Maar het ging na welgeteld één minuut al over zijn baby, een dochtertje, Theodora Rose, “we call her Teddy”.

Rose dus. Geboren exact twee dagen na onze Roos, op 18 september 2012. Ook zijn eerste kindje.

Ik vond het persoonlijk een waanzinnig grappig toeval dat ik twee dagen vòòr Robbie ook een dochtertje gekregen had, met dezelfde naam! (bijna)

Robbie ging er niet op in hoe hilarisch bescheurend hij dat zelf vond, maar hij zei wel: “congratulations dad”! Een tikje te enthousiast, zoals popsterren over hun nieuwe album spreken.

Hij vroeg hoe ik me voelde, “It’s amazing, right? You feel the same way? You’re in love?”, hij vroeg of alles goed ging met de baby, vertelde dat zijn vrouw beneden in de living hun baby aan het voeden was, dat ze reflux had (de baby, niet de vrouw) en raadde mij stellig aan om een tattoo te nemen met Roos erop.

Er werd wat heen en weer gevraagd over de nachtrust van de baby, en daarna ging het weer over de muziek.

Robbie begon niet over een eventueel babybezoek; we hebben hem nog niet gezien hier in Gent. Ook over een uitwisseling van cadeautjes voor de baby’s werd met geen woord gerept. Maar dat is niet erg. Het is niet het cadeau dat telt. En je moet Robbie Williams niet in de bek kijken. Zeg ik altijd.

b97201f4e723f634826c2dd2a085fb69

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s